3 Şubat 2020 Pazartesi

Erken Boşalma Tedavisi


Erken Boşalma Tedavi yöntemleri


Erken boşalma, hem kadınlarda hem de erkeklerde görülebilen bir cinsel problemdir. Penis vajinaya girmeden ya da girdiği gibi kişi istemsiz olarak boşalmaktadır. 

Erken boşalma, tedavisi olan bir problemdir ve tedavi uygulamadan önce kişinin ana probleminin çözülmesi gerekir. Çünkü erken boşalma psikolojik bir sıkıntı olabildiği gibi fiziksel şartlara bağlı olarak da gerçekleşmektedir. İlk önce hekimin hastayı muayene etmesi gerekir ve sonrasında tedaviye karar verilir.

Erken boşalma tedavisi kişiye göre değişir. Çoğu zaman ilaç tedavisi uygulanır ya da krem ve JEL tedavisi de uygulanmaktadır. Bununla birlikte cinsel terapiler de uygulanan tedaviler arasındadır. Cerrahi tedavi çok nadir görülen bir tedavidir. Eğer kişide vajina ya da peniste bir problem varsa bu durumda cerrahi müdahale uygulanır.


Erken Boşalma Tedavi Ücretleri



Erken Boşalma tedavi ücretleri kişiye uygulanacak tedaviye göre farklılık gösterir. İlaç tedavisi ve cerrahi yöntemlerin tedavisi farklı ücretlere sahiptir. Bu nedenle hastanın öncelikle hekime muayene olması gerekir ve bu şekilde fiyat bilgisi ortaya çıkmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder