25 Şubat 2020 Salı

Labioplasti Nedir

Labioplasti Nedir


Labioplasti vajinada bulunan iç dudakların düzeltilmesi işlemidir. Her ne kadar dış dudakların düzeltilmesi olarak bilinse de aslında bu operasyonda düzeltilen iç dudaklardır. Bazı kadınlarda iç dudaklarda sarkma gerçekleşebiliyor ve bu sarkma dış dudakları da etkileyebiliyor. Sarkma gerçekleştiği zaman estetik açıdan kötü bir görünüm meydana gelir ve bu durum bayanların psikolojisini kötü etkilemektedir. Ayrıca kendilerinin kötü göründüklerini düşünerek cinsel ilişkiden de soğumaktadırlar.

Labioplasti işleminde uzman estetik doktorları tarafından bu sarkma önlenir ve operasyon oldukça kısa sürmektedir. Ortalama birkaç saat içerisinde operasyon gerçekleşmektedir. Operasyon sonrasında kişi evine dönebilir ve birkaç unsura dikkat ettikten sonra operasyon son derece başarılı geçmektedir.

Labioplasti Sonrası Nelere Dikkat Etmek Gerekir?


Labioplasti operasyonu geçirdikten sonra öncelikle birkaç gün boyunca banyo yapmamak gerekir. Bölgeyi sürekli kuru tutmak da dikkat edilmesi gereken bir diğer noktadır. Sonrasında bir hafta boyunca ilişkiye girmemek hem hijyen açısından hem de dikişler açısından oldukça önemlidir. Gerekli detayları uzman hekim hasta tarafına bildirmektedir. Fiyatları da hekim ile görüşmek gerekir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder