18 Şubat 2020 Salı

Penis Büyütme Ameliyatı Nasıl Yapılır


Penis Büyütme Ameliyatı Nasıl Yapılır

Penis büyütme işlemi pek çok erkeğin hayalidir çünkü bazı erkekler küçük penise sahiptir. Bayanlar için penisin boyu çok önemli olmasa da erkekler bu konuya çok dikkat etmektedir. Çünkü penis boyu kısa olduğu zaman özgüven eksikliği hissederler ve bu da cinsel isteği azaltmaktadır. Bu durumda erkekler penis büyütme operasyonuna yönelmektedir. Çünkü diğer yöntemler penisi büyütmeye yeterli değildir.

Penis büyütme operasyonunda penis içerisinde bulunan bağlar çözülerek uzatılır ve bu durumda penisin boyu uzatılmış olur. Öbür türlü bağlar gerilmediğinde penisin boyu kısa kalır ve bu operasyon oldukça basittir. Korkulacak hiçbir şey yok ve aynı gün içerisinde hasta hayatına kaldığı yerden devam edebilmektedir. Hastaya verilen lokal anestezi sayesinde hasta hiçbir şey hissetmemektedir.

Penis Büyütme Fiyatları


Penis büyütme operasyon fiyatları çeşitli etkenlere bağlı olarak farklılık gösterir. Hastanenin adı sanı, doktorun tecrübesi ve kullanılan ilaçlar operasyon fiyatlarını etkilemektedir. Fiyat bilgisi almak için önce uzman bir hekim tarafından muayene olmak gerekir. Gerekli bilgiyi hekim vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder